Champ Dogfood

Champ DogfoodIn het pension gebruiken wij Champ Dogfood. Dit hondenvoer is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, afgestemd op leeftijd, ras en activiteit van uw hond en daarom uitermate geschikt voor ieder type hond. Dit hondenvoer bevalt ons - en de honden – bijzonder goed en daarom zijn wij inmiddels  een officieel verkooppunt van Champ Dogfood.

Wij hebben gemerkt dat Champ Dogfood constante kwaliteit biedt, een hoge acceptatie van de hond heeft, weinig ontlasting geeft en voor een mooie glanzende vacht zorgt. Dit alles  tegen een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Champ Dogfood is samengesteld uit hoogwaardige eiwitten en vetten en bevat alle noodzakelijke vitaminen en mineralen in de juiste verhouding. Het voer is geëxtrudeerd, waardoor het krokanter en optimaal verteerbaar is. Champ Dogfood voldoet aan alle Europese en Internationale veiligheidsnormen en is zelfs voor mensenlijke consumptie geschikt.

 

Producten

(M.i.v. 1 oktober 2012 zijn onze prijzen gestegen i.v.m. de BTW-
verhoging van 19% naar 21%).

Champ BalanceChamp Balance

Voor de hond met een normale activiteit ontwikkelde Champ de Balance Croc op basis van gevogelte. Het geëxtrudeerd voer bevat meer eiwitten en vitamines. Uiteraard zijn de vetten, koolhydraten en mineralen in de juiste verhouding aanwezig. De Balance Croc is een evenwichtige, complete voeding van premiumkwaliteit voor honden van alle rassen.

10kg                                      € 24,75

20kg                                      € 41,30

Metabolische energie: 3225 (Kcal/kg)

Champ Regular ExxtraChamp Regular Extra

Voor de extra actieve hond is er dit geëxtrudeerd super premiumproduct met hoge energiewaarde. Een meer dan complete premiumvoeding op basis van gevogelte, voorwerkhonden of honden die zwaarder belast worden. Regular Extra is ook uitermate geschikt voor opgroeiende honden en honden die (van nature) te weinig voedsel opnemen. Bovendien krijgt uw hond een mooi glanzende vacht.

10kg                                      € 26,60

20kg                                      € 44,15

Metabolische energie: 3766 (Kcal/kg)

Champ Lamb & RiceChamp Lamb & Rice

Een speciaal recept van Champ Dogfood. De hoofdbestanddelen, waaronder lam en rijst, maken het voer extra licht verteerbaar. Daardoor is het bij uitstek geschikt voor honden met bepaalde allergie- of verteringsproblemen, maar ook voor normale gezonde honden is het een complete voeding. De brokken zijn geëxtrudeerd en bevatten geen moeilijk verteerbare stoffen.

10kg                                      € 30,25

20kg                                      € 55,65

Metabolische energie: 3308 (Kcal/kg)

Champ Breed Pup

Champ Breed Pup

In de eerste levensfase van uw hond draait alles om een goede energierijke voeding. Premium Breed Pup is na grondig onderzoek dan ook afgestemd op de specifieke voedingseisen die de pup stelt. Het voer zorgt voor een evenwichtige en verantwoorde groei van pups. Het bevat alles om uw pup gezond en met een sterk beendergestel te laten opgroeien.

10kg                                      € 29,45

20kg                                      €58,60

Metabolische energie: 4046 (Kcal/kg)

Champ Senior

Champ Senior

Senior Light is speciaal ontwikkeld voor oudere honden en honden met een aanleg voor zwaarlijvigheid. Bij hen ligt, evenals bij minder actieve honden, de energiebehoefte ongeveer 20% lager dan gebruikelijk. Vaak functioneren spijsvertering, nieren, hart en vaatstelsel minder goed. Daarom is Champ Senior Light een uitkomst: het is prima verteerbaar door de zorgvuldige selectie van grondstoffen, de evenwichtige samenstelling en doordat het is geëxtrudeerd.

10kg                                      € 28,70

Metabolische energie: 3370 (Kcal/kg)

Wilt u Champ Dogfood kopen of wilt u meer informatie over de Champ Dogfood producten dan kunt altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@dierenpensionraalte.nl) of telefonisch: 0572-355227.