Dagopvang

Onze dogopvangHondenpension Wiggers heeft veel kennis van en ervaring met honden. Deze kennis en ervaring wordt in de praktijk toegepast en daardoor kan een goed afgestemde situatie voor uw hond gecreëerd worden. Wij steken veel tijd in de honden die bij ons op de de dagopvang zijn.  Uw hond wordt in zorgvuldig samengestelde groepen in onze grote speelweide uitgelaten. Uw hond beschikt over een ruime kennel waarin een mand met een kleed aanwezig is. Het grootste deel van onze kennels heeft ook een buitenkennel. In de kennel is constant vers water aanwezig. Speciaal voor de winterperiode hebben we een deel van onze kennels voorzien van vloerverwarming. Een verblijf in onze dagopvang wordt zal door uw hond als geweldig ervaren. Onze dagopvang is zeer flexibel. De haal- en brengtijden kunnen speciaal voor de dagopvang naar uw wensen worden aangepast tussen 7.00 uur en 19.00 uur. Daarnaast kunnen wij als het nodig is uw hond voeren.

Onze ruime speelweideTarieven

(m.i.v. februari 2017 zijn onze prijzen gestegen)

DAGOPVANG
per kalenderdag:                                       €      8,00
Strippenkaart  10 keer voor 1 hond:      €    75,00
Strippenkaart  10 keer voor 2 honden:  €  120,00

Reserveren

Een plekje voor uw huisdier reserveren kan zowel via het reserveringsformulier als telefonisch 0572-355227. U kunt natuurlijk ook contact opnemen voor een geheel vrijblijvend gesprek.

Let op! Om er zeker van te zijn dat uw hond in de zomerperiode een plek in ons pension heeft raden wij u aan op vroeg te reserveren!

U kunt natuurlijk ook vooraf ons bedrijf bezichtigen. Ook hiervoor kunt u bellen naar 0572-355227.

In de zomer worden er geen bezichtigingen gegeven in verband met de rust voor de honden! 

Voorwaarden

Als u uw hond bij ons onderbrengt is het verplicht deze in te enten voor zowel de cocktail als de kennelhoest. Verder gelden de Algemene Voorwaarden van de branche organisatie Dibevo.