Over Ons

Anja Wiggers, oprichter van Dierenpension Raalte

De grootste wens van Anja Wiggers-Kloosterman was om ooit een eigen dierenpension te starten. Deze wens ging in 2002 in vervulling. Aan de Haansweg – in het prachtige buitengebied van Raalte – opende zij toen Dierenpension Raalte dat per februari 2017 onder de nieuwe naam Hondenpension Wiggers verder ging. In 2006 volgde zoon Danny met Hondenuitlaatservice Dogwalk, dat per februari 2017 ook onder de nieuwe naam Hondenpension Wiggers verder ging.

Anja en Danny hebben al tientallen jaren ervaring met de verzorging van- en de omgang met honden. Deze ervaring kwam goed van pas bij het oprichten van het (familie)- bedrijf.

Zowel Anja als Danny hebben vele vakgerichte opleidingen gevolgd. Zij haalden onder andere het diploma Vakbekwaamheid Honden- en Kattenbesluit en het diploma EHBD (Eerste Hulp Bij Huisdieren). Daarnaast is Dierenpension Raalte een Aequor erkend leerbedrijf. Het bedrijf staat garant staat voor leermogelijkheden en deskundige begeleiding en wordt vermeld in het openbare register leerbedrijven van Aequor.

Tezamen met hun medewerkers zorgen Anja en Danny voor een zo aangenaam mogelijk verblijf van uw hond in het pension, de dagopvang of bij de uitlaatservice.