Reserveren

Via het onderstaande formulier kunt u een plekje voor uw hond reserveren. Wilt u voor meerdere honden reserveren, dan dient u het  reserveringsformulier meerdere keren in te vullen. (Excuses voor dit ongemak, er wordt gewerkt aan een oplossing).

U kunt natuurlijk vooraf ons bedrijf bezichtigen. Ook hiervoor kunt u bellen naar (0572-355227).

In de zomerperiode worden er geen bezichtigingen gegeven

in verband met de rust voor de honden!

 

N.B. Denkt u erom dat uw hond zijn/haar jaarlijkse inentingen moet hebben gehad en daarnaast is bij ons de inenting tegen Kennelhoest verplicht. Wanneer uw hond komt logeren dient u het inentingsboekje mee te brengen.

Liever GEEN kleden, manden, speeltjes, kauwbotjes en hondenkoekjes mee te geven.

Alles is hier aanwezig en het voorkomt vernieling en/of kwijt raken.

___________________________________________________________________________________

U kiest voor ons pension. Wij bieden een zo aangenaam mogelijk verblijf voor uw hond tijdens uw afwezigheid. Wij kiezen voor optimale zorg en kwaliteit. Voor een deel wordt die kwaliteit mede door u bepaald. Daarom hebben wij de volgende Huisregels opgesteld voor het verblijf in ons pension:

HUISREGELS HONDENPENSION WIGGERS:

* Uw hond dient minimaal drie weken voor de pensionperiode te zijn ingeënt. Het gaat om de jaarlijkse cocktail en de inenting tegen kennelhoest. U bent verplicht uw inentingsboekje mee te brengen en bij ons achter te laten tijdens de logeerperiode.

* Wij hebben hygiëne zeer hoog in het vaandel staan en vragen van u om uw hond vrij van vlooien en teken, ontwormd en met een verzorgde vacht bij ons te brengen. Wij zullen er dan ook alles aan doen om uw hond in deze conditie te houden en weer aan u af te leveren.

* Voor de rust van onze pensiongasten en de vaak drukke werkzaamheden binnen het pension verzoeken wij u om u te houden aan onze openingstijden. Deze zijn ‘s morgens van 08.30u tot 09.30u en ‘s avonds van 18.00u tot 19.00u. (Uitgezonderd de Dagopvang, op werkdagen van 07.00u tot 19.00u en in het weekend tijdens eerder genoemde openingstijden).

* Laat ons weten wanneer er bijzonderheden zijn betreffende uw hond, zodat wij hier zo goed mogelijk op kunnen inspelen.

* Laat een telefoonnummer achter waarop wij u kunnen bereiken tijdens uw afwezigheid, of een telefoonnummer van een contactpersoon. 

* Het verblijf van uw hond in ons pension is op eigen risico. Indien wij dierenartskosten voor uw huisdier moeten maken dan berekenen wij deze door aan u. U blijft voor de wet aansprakelijk voor uw hond, ook al verblijft deze in een dierenpension. Berokkent uw hond schade tijdens het verblijf hier aan wie of wat dan ook, dan komen deze kosten voor uw rekening. Een WA-verzekering is een aanrader in deze.

* Honden met ongeldige inentingen, een slechte conditie of een besmettelijke ziekte, worden niet geaccepteerd in ons pension.

*Wij zijn aangesloten bij dierenbranche organisatie Dibevo en wij hanteren naast onze huisregels en voorwaarden, de Algemene Voorwaarden  DIBEVO-dierenpensions  pdf-document  (Uitgezonderd artikel 6 en artikel 9).

Wilt u voor meerdere honden reserveren, dan dient u het onderstaande reserveringsformulier meerdere keren in te vullen. (Excuses voor dit ongemak, er wordt gewerkt aan een oplossing).

Gegevens eigenaar:

Naam + voorletter (verplicht)

E-Mail adres (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Op welk telefoonnummer bent u te bereiken tijdens uw afwezigheid? (verplicht)

Gegevens hond:

Naam van de hond (verplicht)

Ras (verplicht)

Geslacht (verplicht)

Is de hond gecastreerd/gesteriliseerd? (verplicht)

Geboortedatum(dd-mm-jj) (verplicht)

Bijzonderheden

Algemene informatie:

Voor welke dienst wenst u te reserveren?

Vanaf welke datum(dd-mm-jj) wenst u onderdak voor uw hond? (verplicht)

Hoelaat brengt u uw hond?

Tot en met welke datum(dd-mm-jj) wenst u onderdak voor uw hond?

Hoelaat komt u uw hond ophalen?